söndag 18 januari 2015

Nytt företag, body award winner och evenemang

Senaste tiden har varit händelserik! Som jag sa öppnade jag nyligen mitt tredje företag. Borde kanske lugna ner mej med företagandet men det är ju bara för roligt att starta upp nytt! Kickade igång nya företaget Wasa Sports Nutrition som säljer Nutramino till Wasa Sports Club och Wasa Sports Club Ladies. Mycket positiv feedback och mycket väl bemötta har produkterna blivit. Low carb-serien är en riktigt succé och godaste coconut protein baren behöver fyllas på i hyllorna hela tiden! Den smakar som Bounty så inte så konstigt!Roliga nyheter angående Body Awards fick jag förra veckan också. Tack till er som röstade fram mej som Finlands fitnessatlet 2014, vilken ära!! Syster Sara vann fjol så roligt att bevara titeln i familjen även detta år!


Förra helgen befann jag och Trifinity-gänget oss i Ekenäs där vi höll en 2 timmar lång föreläsning om oss, fitness, kost, träning och tog upp ämnen som ideal och ätstörningar. Intressanta diskussioner och en helt grym publik! 

Denna helg har Trifinity Training och Wasa Sports Nutrition befunnit sig på Norrvalla Fitness & Dance Event. Vi svarade på frågor om kost och träning, sålde träningsprogram, Nutramino-produkter samt höll ett träningspass på gymmet. Mötte massor av glada människor och hade riktigt trevligt!Bikini Shape-programmet med träning 3 gånger i veckan samt Booty building med träning 4 gånger i veckan var bl.a program vi hade med oss till försäljning. Utformade och använda av Sara och mej! Lite lugnare kommande vecka. Sminkörjobb på Yle som vanligt, träffa några PT-kunder samt egen träning. Ska också börja planera ett förberedande Bikini Fitness-läger för de som ska tävla inom kort. Allt om tanning, smink, färg, hur det går till med inregistrering, vad du behöver veta backstage osv. Mer om det senare!