Saras och min efterrätt med lite färre kolhydrater och mera protein än "vanliga" efterrätter. Men inte var den sämre till smaken för det - tvärom. Den var så otrooooligt god!!
Nu eftersom Sara redan skrivit receptet tänker jag vara oförskämd och kopiera det rakt av!
Du behöver:
1 burk kvarg2 dl grädde
½ burk philadelphiaost
1 dl mjölk
3 dl kokos
ca 50g smör
2 tsk vaniljsocker
BlåbärJordgubbar
(Socker/sötningsmedel om man vill)
Gör såhär:
- Blanda kokos, smör, vaniljsocker och mjölk i en kastrull. Värm upp och rör ihop.
- Vispa grädde och blanda sedan i kvargen och philadelphiaosten. (Lägg i lite socker eller sötningsmedel om du vill)
- Börja varva kokosröran, gräddblandningen och bären i lager i en högre skål eller ett glas. Börja med kokos, fyll på med grädde och sist bären, varva allting en gång till. Toppa med blåbär