söndag 28 juli 2013

Svar på era frågor


Har inte haft tid att svara på kommentarer men nu söndagen till ära fick jag lite tid över! Vilodag idag och humöret är på topp. Min tävlingsbikini har kommit och jag är totalt förälskad i den. Dessutom är formen så som jag vill ha den så har inte alltför stressigt inför tävlingen. Lite finslipning hoppas jag på men ner i vikt ska jag inte. Nu är det bara posering som jag ska öva som en galning! Har sovit gott inatt efter den tuffa gårdagen och nu väntar en kaffekopp på mej. Härligt!

Ha en skön söndag alla fina läsare som fortsätter klicka sig in här även om uppdateringarna varit lite sämre nu. Tack för att ni följt mej genom denna resa och skriver peppande kommentarer. Ni är guld värda!

Frågor & Svar:
"sjukt snygg du är! :) vet du om man kan köpa kokosvatten i någon fysisk butik i Vasa? :)" 
"Var har du köpt kokos vattnet?? har letat som en galning =)"
Svar: Man kan köpa det i Life-butiken som finns i Rewellcenter

"Hej, jag råkade av en slump hitta Mike Chang på youtube där han pratar om "the afterburn effect". Dock berättar han inte riktigt hur man skall göra för att uppnå det och det låter för bra för att vara sant, så jag undrar om du vet något och kan berätta om den?
ps, diggar din vältränade kropp :)"
Svar: tack för din kommentar :) Tyvärr är det inte något jag har hört om så kan inte hjälpa dej 

"va fin du är och vilken jättefin klänning! vart har du köpt den?"
Svar: Den är från Nelly om jag minns rätt 

hej, Jag undrar hur din mens fungerar då du tränar så mycket och gått ner i fett%
Min mens försvinner nämligen direkt jag börjar minska i fettprocent :/
Svar: Hejsan! För mej har faktiskt inte mensen försvunnit men jag vet att den gör det för många som har en låg fettprocent

"Sjukt imponerad! Wow! Du är ju supersnygg! Men en fråga, du behöver inte svara.. Men är det så att du har opererat brösten?! Många inom bikini fitness väljer ju att göra silikon eftersom vare sig man vill eller inte så blir man "plattare". Vill du berätta om din åsikt gällande ämnet isåfall,om du gjort det alltså? :)Lycka till med de sista veckorna och kör hårt!"
Svar: Tack för kommentaren :) Jag har inte opererat mina bröst men vet att en del väljer att göra det i och med att brösten blir mindre/försvinner när man tränar mycket. Att folk väljer att operera har jag inget emot, alla får göra som de själva vill :)

"Hej! Snygg är du verkligen! Vet inte om du skrivit det nånstans, men hur började du träna? Hur ska man börja? Jag har precis påbörjat seriös träning, alltså sån som blir av osv.. har tänkt att promenera typ 3 ggr/vecka till o börja med och gå på ett gympapass denna vecka. Hur började du styrketräna? Måste man börja på gym?"
Svar: Jag har alltid varit aktiv och spelat fotboll, ridit, friidrottat osv. Inom fotbollen och friidrotten bekantade vi oss med gym och styrketräning så det var inte helt obekant när jag efter att ha fått upp ögonen för den fantastiska gymvärlden började på gym (för ca 7 år sen). För mej fungerar det bäst att träna på gym och inte hemma men det är från person till person vad man föredrar. Är man osäker finns det alltid hjälp att få på gymmet och ofta kan man få träningsprogram och kostupplägg därifrån. Men att ta promenader är också jättebra att börja med och att kanske ha lite redskap hemma så att man kan träna hemma. Men hur började jag? Tja, jag bara klev in på gymmet och började ;-D Det är bara att sätta igång och köra hårt och inte vara rädd för att fråga om hjälp :)

Det var också någon som frågade om jag tränar i högklackat eftersom jag hade poseringstränat på en bild men hittar inte den kommentaren nu. Men svaret är givetvis att jag endast övar posering med poseringsskorna som har klack och tränar i vanliga träningsskor, haha!