lördag 8 mars 2014

Ska du tävla i Bikini Fitness?

När Sara och jag bestämde oss för att tävla i Bikini Fitness stod vi som frågetecken. Hur gick det till på tävlingen? Hur skulle man egentligen göra med tävlingsfärgen/tanningen? Hur såg det ut backstage? Vad skulle man ta med sig? I vilken ordning kommer alla tävlingsmoment?

Vi har märkt att det finns fler som står som frågetecken och mailar oss om just sådana saker. Därför gör vi slag i saken nu och ordnar en heldags "Bikini Fitness-skola" där vi går igenom ALLT du behöver veta. Vi kommer öva posering, prata om kroppsvård och behandlingar som hjälper dej att vara i toppform på scenen, hur man mentalt laddar upp, vad domarna söker efter, hur/när du ska börja lägga på färgen, vad som är viktigt att tänka på under tävlingsdagen och mycket mycket mer. Goodiebags och material med info om allt vi går igenom kommer du också få!

Till att börja med vill vi kolla hur stor efterfrågan det är på en sådan Bikini Fitness-heldag på svenska och i Vasa. Anmäl ditt intresse genom att maila oss på mailen du ser nedan. Önskemål om mer ämnen som du vill att vi tar upp under dagen mottages också gärna.

(PS, ursäkta att bilden blev så liten. Blir så då jag bloggar via ipaden. Lägger upp bättre bild senare!)