lördag 16 augusti 2014

I Stockholm över helgen

Bloggen har lämnat lite åt sidan nu före tävling. Jag har exakt 4 veckor kvar och det är mycket jobb som ska göras ännu innan formen är som den ska.

Mina dagar ser ut så att före jobbet gör jag cardio 45-60 min, sedan äter jag frukost och svarar på mail från våra bikini-atleter och pt-kunder. Sen iväg på jobb till Yle där jag sminkar och stylar hår (världens roligaste jobb!) och mellan sminkjobben kör jag ett styrketräningspass. Efter mera sminkjobb spenderas ofta kvällen med att planera tränings- och kostprogram. Eftersom jag vaknar halv 5 de flesta morgnar blir det läggdags runt 21-22 tiden. Så vardagen är rätt busy och bloggen kommer prioriteras mer när denna säsongs tävlingar är över.

Som rubriken säger är jag i Stockholm nu med min sambo. Igår efter jobbet åkte vi hit och har hunnit shoppa, träna, vara på bio och äta på restaurang Kalori. Vilket matställe alltså, vill ta med mej det hem till Finland!! Jag bara sa att jag ville ha 250-kaloriers måltiden med kyckling och quinoa och vips hade jag en supergod dietmåltid framför mej. Robin tog trippel protein-måltid med flera köttsorter i äkta muskelbyggarstil! Han bulkar nu så vi är varandras motsatser när det kommer till kosten.

Nu har jag just gjort min morgoncardio och vi ska gå och äta hotellfrukost. Mycket bra gym har vi på hotellet! Jag börjar vara van med hur mina måltider ska komponeras med ögonmått mätt så det är inga problem med hotellfrukost heller.

Idag blir det shopping, möjligtvis mera träning och så kan det hända vi kör en till bio-kväll. Vi går alltid på bio när vi är i Stockholm, det är mysigt tycker jag! Idag skulle jag vilja köpa med mej hem lite livsmedel från lchfklubben och carbzone... är dock inte säker på i vilka butiker de finns. Ska hålla utkik!

Ha en bra helg allihop!