måndag 28 juli 2014

Helgen i Lahtis

Hade en härlig helg tillsammans med mina trillingsyskon Sara och Robert i Lahtis.

Vi körde dit på lördag och bodde en natt på hotell. På söndag morgon drog vi på oss träningskläder och gjorde en timmes cardio tillsammans i morgonsolen. Hotellfrukost väntade sedan. Visst lockade pannkakor, kakor, bullar och kex men vi fick ihop riktigt bra dietfrukost med havregrynsgröt, ägg, kött och grönsaker. Vi satt länge och njöt av en kaffekopp innan det var dags att fixa oss redo för dagen. Det var nämligen dags för skolning av domarna från finska ifbb (=International Federation of Bodybuilding and Fitness). Under några timmar fick vi massor av intressant information om bedömningskriterier, vad domarna ser på och bedömmer, skillnaden mellan olika grenar, vad vi som coacher ska tänka på osv. Mycket intressant!

Vi får tacka Lahtis för denna gång! Inte så länge tills vi ska dit igen och den gången som tävlanden på Fitness Expo. Spännande tider!Foodprep innan vi åkte iväg! I denna paj/pastej är det äggvita, kycklingfärs, saltgurka, rödlök, svamp, vitlökskrydda och salt och ovanpå Walden farms thousand island-dressing och tacokrydda.

Stannade några gånger för att dricka kaffe och byta chaufför. Bra när vi är tre stycken så blir det inte så långa körturer.Sara fick äran att visa alla bikini poser!