tisdag 2 februari 2016

Nytt samarbete - Napra Rehab


Hade ett trevlig möte förra veckan med Napra Rehab. Ägaren till företaget är utbildad naprapat och i sortimentet på deras webshop hittar du bl.a stödstrumpor, ortopediska stöd, liniment och andra salvor för musklerna. Perfekt för mig som tränar och vill hålla mig så skadefri som möjligt.
Mest förtjust är jag i de snygga stödstrumporna i olika färger. Använder dessa när jag tränar och märker genast att benen känns mycket lättare. Speciellt när jag går på olika aerobic-pass eller springer. Du som tror att stödstrumpor bara är till för mormor och farmor tror fel - de har visat sig ha en mycket bra förebyggande effekt mot åderbrock (som jag har anlag för), svullnad i benen och ökar blodcirkulationen så fötter och ben känns mycket lättare och återhämtar sig bättre. Det känns helt enkelt bekvämt att ha dem på sig. Jag använder dem också på jobbet de dagar jag har långa dagar där jag står och sminkar hela dagarna i mitt jobb som sminkör. Då blir jag lätt trött i fötterna vilket dessa strumpor hjälper mot.
Linimentstiftet Linnex används för lindring av besvär i muskler, leder och senor. Bra vid t.ex idrottsskador, muskelsträckningar, nackspärr, ömma och stela muskler, reumatiska smärtor eller ledbesvär.