onsdag 9 mars 2016

Veckan i Norge

Jag började min resa med att sova en natt på flygplatsens bänkar eftersom mitt tåg anlände till Helsingfors på torsdag kväll och flyget skulle gå klockan 7 följande morgon. Något obekvämt och ensamt men det gick bra ändå!


Stannade först en natt på hotell i Fredrikstad. Efter att vi checkat in på hotellet åkte vi iväg och hälsade på Gaius släktingar. Otroligt trevliga människor, hade en riktigt trevlig kväll. 


På lördag morgon var det givetvis hotellfrukost som gällde! Kvällen innan hade de våffelbuffé också. Vilken lyx! Tydligen populärt med våfflor i Norge!


På lördag hann vi besöka Sverige och shoppingcentret Nordby. Jag hade inte tänkt äta godis idag men ändrade mig snabbt när vi besökte största godisbutiken jag sett!


Efter en kaffe hos Gaius supertrevliga farbror och familj åkte vi vidare till Trysil där vi skulle bo en hel vecka hos Gaius bror i en mysig stuga.På söndag vaknade vi upp till solsken och åkte till skidbackarna. Jag hade inte åkt snowboard på ca 12 år så jag var lite nervös hur det skulle gå. Men det gick bra! Det är som när man lär sig att cykla - då man väl lärt sig så kan man det! 

Vi åkte även nästa dag snowboard och lika vackert väder var det då också! 


Kaffepaus i backen i det fina vädret var inte så tokigt!


På torsdag fick vi finbesök när Sandra och Jonkko anlände till stugan i Trysil! De stannade sen hela helgen. Helt fantastisk helg med gänget och många glada skratt blev det. Den ena dagen åkte vi ice go-cart och så kollade vi på RallyX tävlingar!

Åkte lite mer snowboard och skidor under helgen Och avslutade en fantastisk helg med pølse under tågresan hem


Nästa dag fick jag köra runt Gaius i rullstol på akuten. Men det är en annan historia! Glad var han ändå!