onsdag 11 maj 2011

Beyond Wishes

Beyond Wishes är en ny kosttillskotts-serie, helt inriktad på kvinnors hälsa, hud- och skönhetsvård. Ett mycket bra komplement till övriga hudvården. Dessa säljer vi här på Hudterapeuten och jag tycker idén med att också jobba med huden och hälsan inifrån är mycket bra.

Finns 6 st olika att välja mellan. Kort om dem:


MultiMinerals Antioxidant +

MultiMinerals Antioxidant +   är ett bredspektrat tillskott som täcker kroppens dagliga behov av de flesta essentiella näringsämnen. Det är allmänt hälsofrämjande, ger ökad energi och välbefinnande, samt stärker bland annat hud, muskler, hjärta och skelett. Helt enkelt en genväg till sundare hälsa och mer ungdomlig hud.

Omega Woman Skin +

Omega Woman Skin +  Smörjer och ger näring.
När du äter Omega Woman Skin + kommer huden att kännas mjukareoch mer elastisk, få ökad lyster och generellt få ett friskare utseende.

Smooth Skin +


Smooth Skin + är för alla kvinnor som vill bevara ett friskt utseende och förebygga hudens förtidiga åldrande. Professionell hudvård och en kost med högt innehåll av antioxidanter och bioflavonoider begränsar de fria radikalernas negativa påverkan, en av de störst anledningarna till hudens åldrande.

Cellutox

Cellutox är idealisk för att kickstarta ämnesomsättningen och rensa ut avfallsprodukter: Örterna har såväl vätskedrivande som fettförbrännande egenskaper.

Spotless Skin +

Spotless Skin + Lugnar och balanserar oren hud. Spotless Skin + har lugnande och lätt utrensande verkan på huden och bidrar även med allmänt stärkande antioxidant-effekter. Innehåller örtkomplex, vitaminer, zink och Omega 7 som är välgörande för oren hud.


Pro Tan +

Pro Tan + innehåller ett brett spektrum av karotenoider, vitaminer och zink som stärker huden före, under och efter solning och skyddar mot skadlig UV-strålning. Fuktgivande och motverkar förtidigt åldrande av huden genom att neutralisera skadliga fria radikaler. Du får dessutom snabbare en jämnare solbrun färg.


Mer info på Hudterapeuten.se  http://www.hudterapeuten.se/se/grp/halsokost.php