tisdag 30 oktober 2012

Träningen

Igår blev ingen bra träningsdag. Hade först väldigt stressigt på jobbet från 6:00 till 16:30 och sen när jag kl 17 skulle köra igång med benpasset märkte jag att huvudet inte höll. Hade fått sån huvudvärk under dagen så efter några leg extension och utfall fick jag ge upp. Skippade träningen och satt och pratade träning med Evelina istället, roligt det också!

Så jag får skjuta på träningsschemat och köra benpasset idag istället och träna 5 dagar fram till lördag. Vanligtvis är lördag och söndag fria från styrketräning men det får bli lite ändring denna vecka.

Har märkt hur otroligt tungt det blir att dag ut och dag in stå i det extremt ljusa sminkrummet med lysrör, dålig luft och också med dålig arbetsställning eftersom hur man än försöker så är det inte så ergonomiskt att stå och sminka. Samtidigt spelar det ingen roll hur trött man är, varje sminkning är viktig och ska utföras. När huvudvärk och trötthet slår till är det tuffare än man tror att dra dendär perfekta eyelinern eller få ögonbrynen precis likadana. Men det går och även om det är tungt ibland är det världens roligaste jobb!

                           Träningsmotivation: