onsdag 2 april 2014

12 dagar kvar

Här var det livat i luckan! Skämt å sido, jag vet att det är dött här just nu. Men vet ni, 12 DAGAR KVAR TILL TÄVLING! Jag kan INTE förstå det och jag är så taggad! Eftersom jag enda fram till tävlingen förutom all tävlingsförberedelser har jobb att sköta finns inte mycket tid över. Vet att det finns fler kommentarer och mail jag inte hunnit svara på. Men tänkte ändå uppdatera er att allt går enligt planerna och formen känns bra! Det bästa valet jag gjort inför denna tävling var att coacha mej själv! Vill jag inte äta sej och broccoli så äter jag inte sej och broccoli, punkt! Jag njuter av att äta det som enligt mej är gott men ändå tar mej till mitt mål. Hejsan kyckling, riskakor, jordnötssmör, sötpotatis och färsbiffar. Och känns kroppen trött så skippar jag cardio och träning. Denna gång lyssnar jag på min kropp och jag mår nästan oroväckande bra.. ska jag verkligen känna mej såhär pigg och välmående så nära tävlingen? Tja, inte mej emot!

I helgen var jag som sagt till Solvalla för Personal Trainer-utbildning eftersom jag och mina syskon missar utbildningen på Norrvalla då den infaller just när jag tävlar. Tror den helgen gjorde underverk för psyket och formen. Jag sov väldigt bra, åt på regelbundna tider, träffade härliga människor och tog morgonpromenader på skogsstigar i solskenet med syrran. Under morgonpromenaderna hann vi med att prata om allt mellan himmel och jord och bolla ideer inför framtiden. Snart är vårt företag registrerat och jag blir då ägare av mitt andra företag, känns rätt spännade!


Denna vecka skrev vi också på kontrakt med produktionsbolaget Siltaloppi som under ett år kommer följa oss och göra en dokumentär. Intressant år kommer det bli!