tisdag 11 november 2014

Nutramino erbjudande hela november!

Många har frågat var man kan beställa Nutramino när man bor i Finland eftersom det inte ännu går att beställa direkt från Nutraminos hemsida. Till Finland beställer ni enkelt från sportt.fi och samarbetspartnern Nutramino har ordnat så att ni får FRI FRAKT och -10% om ni uppger rabattkoden CAMILLA hela november när ni beställer från denna sida!

Mina favoriter:
  
Low carb bar med bara 2,5g kolhydrater och 20,5g protein per bar! Även om innehållet är riktigt bra är det inte bara det som gör den till en favorit utan smaken slår också de flesta andra proteinbars! Smakar inte alls sådär söt och konstgjord utan har en god chokladsmak och härligt mjuk konsistens!
http://www.sportt.fi/product/163/proteiinipatukka-nutramino-low-carb-suklaacookie-60g
 
 
Portionspåsar av protein (som dessutom är snygga också!). Om man lätt tröttnar på en och samma smak av protein och dessutom tycker det är jobbigt att släpa med stora burkar med proteinpulver är det väldigt behändigt att ta med sig färdiga portionspåsar! I gymväskan, handväskan och dataväskan har jag alltid några påsar så att jag lätt får ett bra mellanmål om jag råkar glömma maten hemma eller om dagens schema ändras så att planen att hinna hem och äta mellan jobben inte håller. Tar inte heller mycket plats alls i gymväskan som annars är rätt full.
http://www.sportt.fi/product/156/proteiinijauhe-nutramino-stracciatella-28g
Gillar också de färdigtblandade proteindryckerna som fungerar bra som mellanmål och så har de också ursnygga vattenflaskor:


Det och mycket mer hittar ni på sportt.fi och glöm inte att uppge "CAMILLA" när ni beställer!