måndag 18 januari 2016

Teamträff med Team Trifinity

På fredag åkte jag, Sara och Robert med tåget till Helsingfors. Vi mötte upp de flesta av teamet på hotellet och efter lite posering/fritid satte vi oss ner på en kaffe innan det var dags för träff med Bikinis By Freydis. Alla häpnade över de vackra bikinisarna hon hade med sig. Jag planerade också min egen bikini och väntar med spänning, tror den kommer bli riktigt fin!På lördag träffades hela teamet i Roberts, Saras och mitt hotellrum. Vi hade ett familjerum så det fanns gott om utrymme. Vi inledde dagen med att berätta om teamet, oss själva och att lära känna varandra. Avslutade första delen av teamträffen med en namnlek och det var riktigt roligt. Som vi skrattade!

Efter morgonens "lära-känna-varandra-bättre"-del vandrade vi till Megazone där vi spelade Laser tag!  Och när vi hade krigat klart var det dags för lunch på ett mysigt cafe där nästan alla åt kycklingsallad. 

Mätta och belåtna vandrade vi tillbaka till hotellet där vi nu hade hyrt en större sal och gick igenom alla moment i tävlingen, vad man ska tänka på, packa med sig, hur poseringarna går till (speciellt den nya backposen och i-walken istället för T-walken) och till sist körde vi en "låtsas-tävling" men nummerlappar och allt så de fick känna på hur en tävling går till. Som ett fint avslut skrev vi alla positiva hälsningar till varandra på ett papper så att alla kunde ta hem och hänga upp på väggen och läsa alla fina ord när det behövs lite extra pepp i vardagen.


TACK TEAMET för en superlyckad helg!