onsdag 11 juli 2012

Rynkkrämer för blandhud

Skin Perfecting Lotion : Moisturizer for FaceMurad Skin  Perfecting Lotion 


Mjukgör utan att ge en fet yta och hindrar porerna från att bli tilltäppta. Ger fukt och slätar ut huden med hjälp av Retinol. Arnika lugnar rodnad och honungsextrakt gör huden spänstigare.
Red berries gel for first signs of ageing
Denna lite lättare gele innehåller ett AHA komplex av hallon, svarta vinbär och blåbär som vitaliserar huden och jämnar ut fina linjer. Hibiskus utdrag hindrar uppkomsten av de första synliga linjerna, medan tranbärsextrakt kombinerat med rice peptides återfuktar, reparationer och skyddar huden.Rosenkram_Hemsida

Rosenkräm Antirynk
Intensivt fuktighetsbevarande och mjukgörande kräm som motverkar hudens åldrande. Rosenkrämen innehåller parakrasse som har en dokumenterad effekt mot linjebildning i huden. Den är även rik på antioxidanter och fettsyror från vegetabliska oljor vilket fördröjer åldrandeprocesserna i huden. Går snabbt in i huden och ger faktiskt en rätt så matt yta även om det är en "ordentlig" antirynkkräm för mogen hy. Innehåller inga tilltäppande mineraloljor men har man riktigt problem med acne och fet hy kanske ett ännu lättare alternativ vore bättre. Har man dock sådan problemhud är det bättre att behandla huden enligt det och inte tänka på antirynkkrämer.