torsdag 26 juni 2014

Recension: Loreal CC-cream och BB-cream

L'Oréal Paris Nude Magique CC Cream Anti-Redness

L'Oréal Paris Nude Magique CC Cream Anti-Redness är en fantastisk 5-i-1 produkt som gör din hudton jämn och vacker! Den ger full täckning, en jämn hudton, frisk glöd och återfuktning hela dagen! Dessutom minskar dess grön, transparenta formula rodnad i ansiktet under tiden som den anpassar sig efter just din egna hudton. Som magi!
  • SPF 12.
  • Minskar rodnad.Betyg: 4/5

Nude Magique CC Cream Anti-Redness använder jag just nu och jag är riktigt nöjd med den! Den känns tunn och lätt men täcker ändå mycket bra och neutraliserar (precis som de säger i texten) röda toner. Jag rekommenderar denna till de som har lätt för att rodna, har röda områden och till fetare hudtyper eftersom den mattar ner riktigt bra och känns inte alls kladdig. Till finnar och liknande behöver man lägga till en concealer. Passar inte till riktigt bleka, ljusa hudtyper men passar bra när man fått lite färg av solen. Bli sen inte förskräckt av att färgen på krämen är grön när du lägger den i handen. När den masseras in blir den sen hudfärgad.


 L'Oréal Paris Nude Magique BB Cream
En perfekt, ultralätt kräm som förvandlar din hud och ger en fjäderlätt täckning för det perfekta, naturliga resultatet. Denna BB-kräm omvandlas vid kontakt med huden och frigör smarta pigment-kapslar som får krämen att passa alla hudtoner. Den rättar till tonen, täcker brister och förfinar hudens struktur samtidigt som den ger upp till 24 timmars fukt.
  • SPF 12.
Betyg 4,5/5

BB-creamen är också en favorit! Gillar denna eftersom man kan välja Light eller Medium beroende på hudfärg. Light passar de flesta som inte hunnit få någon riktigt mörk solbränna ännu. Den är ändå inte för ljus utan mera "normal". Krämen är vit med små korn i sig när man lägger den i handen men kornen löser upp sig när den smörjs in och skapar en mycket bra färg som passar de flesta hudtoner. Om du är riktigt ljus kommer dock även Light att vara för mörk. Denna tycker jag ger en ännu lättare konsistens än CC-cream. Om jag jämför denna med "Anti-redness" skulle jag ändå säga att denna passar min hud snäppet bättre. Detta tror jag beror på att färgen Light passar min hudfärg bättre eftersom jag ännu inte fått så mycket färg av solen (och lär inte få heller eftersom jag nästan helt och hållet slutat sola)


L'Oréal Paris Nude Magique CC Cream Anti-Dullness 
L'Oréal Paris Nude Magique CC Cream Anti-Dullness är en fantastisk 5-i-1 produkt som gör din hudton jämn och vacker! Den ger full täckning, en jämn hudton, frisk glöd och återfuktning hela dagen! Dessutom korrigerar dess lila, transparenta formula gula och gråaktiga toner i huden under tiden som den anpassar sig efter just din egna hudton. Som magi!

- SPF 12
- Korrigerar gula & gråaktiga toner.


Betyg 3,5/5

Nude Magique CC Cream Anti-Dullness är lila till färgen när man lägger den i handen men blir precis som de andra hudfärgad när den smörjs in. Om du har fått lite färg av solen, inte har så mycket rödhet men bara vill fräscha upp huden och ge lite klarare lyster rekommenderar jag denna. För min egen hudton tycker jag den har lite för mycket varm ton i sig men passar säkert riktigt bra för lite trött, gråaktigare hud. Även denna skulle jag inte rekommendera till riktigt blek hud och jag tror denna är snäppet mörkare än "Anti-redness". Har man lite ljusare hud skulle jag hellre rekommendera BB-creamen Light.

Alla dessa krämer tycker jag är prisvärda och bra! Inget kladd, tunna men ändå täckande resultat utan att det ser för sminkat ut och riktigt sköna nu på sommaren när man inte vill ha för tjockt smink i värmen.