fredag 20 juni 2014

Team Trifinity & Trifinity Future Diamonds

Vi fick in många fler ansökningar än vad vi förväntat oss. Nästan 40 st ansökningar rullade in och det var ett mycket svårt val att välja ut vem vi tror är bäst lämpad för Team Trifinity.  

Eftersom många var på så olika nivå vad gäller bikini fitness bestämde vi oss också för att förutom tävlingsteamet (där nästan alla bestämt sig för en tävling) också skapa ett litet special-team. Till detta team valde vi de som vi tror kan ha en lysande framtid inom Bikini Fitness men som kanske inte riktigt visste när och OM de vill tävla och överlag var nya för vad bikini fitness egentligen är för något. Vi tyckte då att det passade bra med en egen grupp som får pröva på fitness-livsstilen, känna efter om det passar kropp och psyke medan vi tillsammans jobbar för att uppnå Bikini Fitness-fysiken. Detta team har vi döpt till Trifinity Future Diamonds. Ser vi goda framsteg och en härlig kämparglöd hos dessa duktiga tjejer finns det alla möjligheter att tävla och flyttas till tävlingsteamet.

Jag ser fram emot att jobba med alla dessa tjejer som verkar ha en sån otrolig motivation och härlig inställning! Det kommer bli ett fantastiskt år vi tillsammans har framför oss!

Så detta är vad som händer hos Trifinity Training just nu. Vårat kontor håller på att inredas som bäst och jag trivs som fisken i vattnet i min lilla hörna av rummet: