onsdag 8 augusti 2012

Kosttillskott från Dermosil

Just nu provar jag dessa kosttillskott från Dermosil som heter Vivante Sprakling 25+. Riktigt 25 är jag ju inte ännu men tyckte det fanns mycket bra vitaminer, mineraler och antioxidanter så jag tror det kan göra gott för kroppen och huden.

"Vivante Sparkling 25+ Kosttillskott består av en kombination av vitaminer, mineraler och växtextrakt. Tillsammans bildar de en unik helhet som stöder en god hälsa och hjälper till att upprätthålla allmänkonditionen.

Kosttillskottet innehåller grundmineraler och -vitaminer, den effektiva antioxidanten lykopen samt krom, folsyra, B12-vitamin, rosenrotsextrakt och grönt te-extrakt.

Folsyra och B12-vitamin verkar i nära samarbete, C-vitamin och zink hjälper huden tillvarata ämnena. Ett tillskott av folsyra rekommenderas speciellt för unga kvinnor. Rosenrotsextrakt normaliserar kroppens funktioner, stärker immunförsvaret, vitaliserar och befrämjar koncentrationsförmågan. Grönt te-extrakt, som innehåller massor med antioxidanter, växtextrakt och andra ämnen i kosttillskottet hjälper alla till att stärka hyn och överlag befrämja en god hälsa. "