måndag 20 augusti 2012

Livet på Bergö

Vi har haft ännu en helt underbar helg på Bergö. Citerar Jonas sent på fredag natt: "Här på Bergö finns inga problem å bekymmer, man glömmer helt omvärlden". Så sant så sant. 

På fredag kväll anlände Sara, Jonas, jag och Robin till vårt kära Bergö. Vi grillade korv, pratade och skrattade. Ungefär till kl 3 orkade mina ögon vara öppna och flera gånger under kvällen var det en såndär ljuvlig tystnad där vi bara kunde konstatera hur härligt livet var just då. Mina ögon började småningom åka fast till ljudet av brasans sprakande och mörkret runtom förut några ljus vi tänt medan pojkarna fortsatte fredagsfirandet med öl, bastu, solnedgång och soluppgång till klockan 6-7 på morgonen. 

På lördag kom Robbe också till villan. Vi åkte över till vår egen lilla villa ute på en ö (den vi brukar befinna oss på mest är egentligen mommo och moffas.) Där var mamma och pappa. Vi firade deras bröllopsdag med champagne och tårta. Det var så härligt att uppleva gamla minnen på den villan. Hittade några gamla foton på oss som små som jag bara måste ta ett foto på (bild 8).  
På kvällen åkte vi tillbaka till "mommos villa". Niklas och Ida kom dit och gjorde oss sällskap. Vi åt mat, spelade spel och hade riktigt trevligt ännu en kväll.