söndag 6 januari 2013

Nytt till salongen - Jurlique

Har helt gått och kärat ner mej i en för mej ny produktserie, nämligen Jurlique! Det är en naturlig serie (minst 95% naturlig ingredienser används) som fungerar underbart bra med huden utan ohälsosamma kemikalier och ger massor av näring och balanserar huden. Gillar dofterna, känslan och resultaten! Ny favorit! Har nu tagit denna serie till salongen!

Dessa produkter har jag själv använt en tid:

Rosewater Balancing Mist
Rosewater Balancing Mist
Ett balanserande ansiktsvatten som återställer hudens vitalitet och ger fukt till huden. Ros och Aloe Vera lugnar huden och grapefrukt ger antioxidanter som skyddar huden och motverkar dess åldrande.

herbal-recovery-gel
Herbal Recovery Gel
Ett serum med hög koncentration av skyddande antioxidanter och kraftfulla  växter som mjukar upp linjer, tar bort torrhet och hjälper huden bevara sin elasticitet och skyddar mot yttre påfrestningar. 


Skin Balancing Face Oil
En lyxig, lätt ansiktsolja för alla hudtyper. Balanserar, återfuktar och mjukar upp linjer. Innehåller bl.a jojobaolja, macadamiaolja, avokadoolja. 


Läs mer om Jurlique här och boka gärna in dej på en ansiksbehandling om du vill få en lyxig behandling med Jurlique! Jag finns som tidigare nämnts på Lady Line Centrum i Vasa och nummern för att boka din tid är: 010 396 3200