måndag 13 januari 2014

Testar: Slim Shake och Green Coffee Bean

Fick hem för att testa lite produkter från The White One som jag tänkte recensera:


Så här beskrivs Slim Shake:

"Slim Shake är en proteinshake speciellt anpassad för att få dig att tappa vikt snabbt. Varje burk innehåller 18 måltidsshakes som kan fördelas på en eller två veckor beroende på vilken effekt du vill uppnå. Ersätter du två av dina mål om dagen med en Slim Shake så tappar du självklart snabbare i vikt än om du ersätter en måltid/dag.

Slim Shakes innehåller en hög koncentration av protein och mindre kolhydrater, vilket resulterar i snabb viktminskning. Det är dessutom hungerdämpande, vilket gör att du känner dig mätt flera timmar efteråt. 

Slim Shakes är dessutom mycket effektiva att dricka under och efter träning, både konditions samt styrketräning. Musklerna återhämtar sig då mycket bättre, och du får ut mer utav din träning. "

Smaken Choklad som jag testade var riktigt god. Eftersom jag tränar mycket skulle jag dock dubblat dosen och lagt 30g istället för 14g men det är ju smaksak. Om du väljer 2 msk , alltså 14 g så ger det dig 7g protein och 4g kolhydrater per portion och 50 kalorier. Dessutom innehåller den många vitaminer och mineraler vilket också är ett pluss i kanten.  Innehåller mer protein och mindre kolhydrater än i de flesta liknande måltidsersättare. Själv byter jag inte ut måltider men denna fungerar bra som mellanmål eller om sötsuget slår till. Så här står det om Green Coffee Bean: 

"The White One - Green Coffee Bean innehåller ett naturligt extrakt av gröna kaffebönor. Kaffebönor är just gröna innan de rostas och innehåller då en hög halt med klorogensyra och minimalt med koffein. 


Studier har visat att detta extrakt leder till viktminskning, minskar risk för diabetes samt förbättrar kroppens hälsa. Green Coffee Bean stärker dessutom ditt immunförsvar och framhäver ungdomens lyster. Nyckelingrediensen i Green Coffe Bean är just klorogensyra. Klorogensyra är en antioxidant som visats släppa igenom glukos till blodet mycket saktare efter man ätit, omvandla fett i levern till gukos, och därmed snabba på viktminskningen extra mycket. Du kan därför inte likna produkten med en vanlig kopp kaffe eftersom klorogensyran försvinner vid själva rostningen. "

Visst så gör inga fettförbrännande piller några underverk men med en välplanerad kost och träning känns det bra med en liten knuff på vägen. Det jag gillar med denna är att den inte bränner till i magen som många andra fettförbrännare gör, speciellt de som innehåller någon form av starka kryddor. Denna verkar mild för magen och så hoppas vi på att den har effekt också! Den beskrivs som en hälsoboost för hela kroppen.