söndag 8 april 2012

Sammanfattning av påsken

Denna påsk har jag haft mycket program och hunnit träffa massor av trevligt folk. På torsdag bar det som sagt av till Sofias villa där vi stannade över natten. Efter att vi kommit hem på fredag och vilat upp några timmar väntade nästa fest - grillfesten hos Nylle. Väldigt trevlig kväll.

När vi vaknat på lördag kom Nylle och Chotta hem till oss  för att klippas och Robbe kom också förbi en sväng på en kaffekopp. Efter klippandet var det träning på gymmet som gällde. Hade huvudvärk så fick bli lite cardio och några övningar för baksida lår för min del.

Efter gymmet bar det av till Sundom för lite mat och chokladkaka, muuums! Från Sundom åkte vi sen genast iväg för tredje festen denna påsk - Jennys födelsedagsfirande. Eftersom jag haft fullt upp denna påsk och dessutom hade förra veckans pampasfirande i gott minne fick det bli en riktigt lugn kväll denna lördag.

Idag ska vi på mat hemma till Solf och sen är det träning som gäller!Eftersom jag inte har nån passande bild för detta inlägg får det bli en bild på Robbe på gymmet. Han har jobbat hårt med sin biceps!