tisdag 10 april 2012

Tips på ögoncreme för tjejer

Eftersom jag tipsade om ögoncreme för killar är det väl inte mer än rättvist att jag ger tips till ögoncreme för tjejer också! Här är några två stycken som jag brukar använda och rekommenderar:
Lumene Arctic Aqua Deep Hydration Eye Gel, minns inte exakt pris men runt 10-15 €
Djupfuktande gel som lindrar den stramande känslan hos torr hud. Innehåller mineralhaltigt rent finskt källvatten och föreningen hydroxylitol™ som bevarar hudens fuktbalans. Hjälper till att hålla huden mjuk och välmående samt reducerar mörka ringar under ögonen. För kvinnor i alla åldrar, passar speciellt den unga huden. För normal och torr hud. Innehåller över 90 % naturliga råämnen. Produkten innehåller inte parabener, doftämnen eller färgämnen.


Lumene Arctic Aqua 24h Deep Hydration Eye Gel
Rosenserien Ögongelé,  25€
En ögongelé som reducera fina linjer kring ögonen. Lätt sammandragande effekt och gör huden mjuk och len. Trollhasselbladen innehåller sammandragande ämnen, vilket gör att partiet runt ögonen får ett naturligt lyft. Kan även motverka mörka ringar.

Passar alla hudtyper.


Rosenseriens ögongeléEftersom Rosenseriens ögongel  verkar mot rynkor skulle jag rekommendera den för oss över 20 och Lumenes för yngre tjejer.