måndag 28 oktober 2013

Dagens "Feel Good" uppgift

Hitta din passion i livet
Livet känns rätt meningslöst om man inte lever med den inre elden tänd. Om man inte gör det som man är menad att göra och gör det som man brinner för.

För vet du vad, vardagen KAN vara i tusentals färger om vi ger oss själva och andra tillåtelse till det. Det är fullt möjligt att vakna upp och känna sig förväntansfull och lycklig inför vad just den dagen ger för spännande utmaningar. Det är inte meningen vi ska dra täcket över huvudet och känna oss alldeles förstörda över att en ny dag börjat och det är dags att stiga upp.

Fråga dej själv nu genast vad det är som skulle göra dej lycklig! Om du fick göra vad du ville, exakt i denna stund, vad hade du gjort då? Grubbla inte för mycket, bara låt tankarna komma, hur galna de än är. Vad är det som hindrar dej? Finns det egentligen något hinder eller är det bara du själv som sätter käppar i hjulet genom att inte ta tag i att göra det du brinner för? Om du inte vet vad det är du vill göra, försök minnas senaste gången du fick dendär sprittande lyckliga känslan där allt kändes så perfekt och du bara ville skutta av glädje. Vad var det du gjorde just då?