torsdag 14 juni 2012

Lumene Skin Tone Perfector Perfect Tan

"En lätt tonad creme som gör hudens ton jämn och ger huden en naturlig sollyster och färg. Kan användas som sådan, under foundation eller blandad med foundation"

Jag har tidigare testat den ljusare varianten med ljusreflekterande pigment som fungerar som en highlight t.ex på kindben eller i hela ansiktet om man så vill för att få en fräsch lyster. Nu ville jag prova den mörkare varianten Perfect Tan som ger en djup åt solbrännan. 


Den är ganska mörk så du behöver ha fått lite färg för att det ska se naturligt ut, annars riskerar du att se översminkad ut (om resten av kroppen är blek och du går omkring med brunt ansikte.) Men när man fått en aning färg passar den riktigt bra. Så länge man bara tar en liten mäng och smörjer in noga i alla vrår och kanter och är noga med att det är jämnt vid hårfästet så ger den en fräsch, solbrun hud.  Jag gillar såna här "quick-fixes" när man känner sig lite blek och har en dålig dag. Jag brukar också ofta vara blekare i ansiktet än resten av kroppen så den passar bra för att ge lite extra färg åt ansiktet. Den är också utmärkt till att blanda i sin foundation ifall man upptäcker att den blivit lite för ljus nu när huden fått lite färg.